Domov Novice in aktualna obvestila Pogosta vprašanja in odgovori Kontaktirajte nas
 

Zdravstveni dom Cerknica

Zdravstvena enota
Stari trg

Zdravstvena enota
Nova vas

Poslanstvo in vizija

Vodstvo in zaposleni

Splošni podatki

STROKOVNE DEJAVNOSTI

 
Iskanje po straneh:
   
 
 
 
 
 
 
   
ZDRAVSTVENI DOM
dr. BOŽIDARJA LAVRIČA
CERKNICA
   
    Ordinacijski čas
   
       
DOPOLDAN .............
od   7.00 do 14.00
( malica ............ 
10.00 - 10.30 )
POPOLDAN .............
od 13.00 do 20.00
( malica ............ 
16.30 - 17.00 )

(Začetna in končna ura je namenjena administrativnemu delu in hišnim obiskom.) Ordinacije, ki delujejo posamezen dan si lahko ogledate tukaj.

     
   
    Kje smo?
   
     
   

HIŠNI OBISKI
Hišne obiske izvaja osebni zdravnik pacienta predvidoma med 13.30 in15.00 ali med 19.00 in 20.00. Nujne hišne obiske opravimo takoj.

NUJNI OBISKI
Nujne obiske opravi zdravnik, ki tedaj ordinira. Če na zdravstveni postaji ni zdravnika opravi obisk dežurni zdravnik ali zdravnik iz ZD Cerknica.

PREVENTIVA OTROK
Preventivo otrok izvajamo vsak dan razen četrtka od 08.00 do 11.00, v četrtek pa od 13.00 do 17.00. Otroci so na pregled vabljeni z obvestilom oziroma naročeni. Enako velja za cepljenja. Preventivni pregledi se opravljajo v določenih terminih.

PREVENTIVA ODRASLIH
Preventivne preglede odraslih izvaja osebni zdravnik ali pa za to pooblasti drugega zdravnika. Kandidati so na pregled vabljeni.

MEDICINA DELA
Ocena sposobnosti posameznika za delo na določenem področju ali delovnem mestu. Namen:oceniti sposobnost za delo na posebej zahtevnih delovnih mestih,ocena sposobnosti upravljanja vozil v prometu, poiskati škodljive vpljive delovnega mesta na zdravje posameznika in preprečiti nadaljne škodljivo delovanje...

NAROČANJE
Za preglede se skušajte pravočasno naročiti. V otroškem in šolskem dispanzerju je naročanje obvezno. Nenaročene paciente sprejemamo načeloma na začetku ordinacijskega časa.Obvestite nas, če ne morete priti na pregled ob dogovorjenem času.

RAZNO
Za izvide preiskav kličite svojo ambulanto. Sporočite nam spremembo vašega naslova ali telefonske številke. Preglejte zdravila, ki jih jemljete redno, in poskrbite, da vam jih ne zmanjka. Zdravila, ki jih jemljete redno, imejte vpisana v zdravstveni izkaznici oz. kartici stalne terapije.

PRITOŽBE
Če z našim storitvami niste zadovoljni, vas prosimo, da poskušamo skupaj poiskati ustrezno rešitev. V primeru, da nam to ne uspe, se lahko pritožite vodjem služb, direktorju ali napišete pritožbo v pritožbno knjigo. Pritožbe lahko pošljete tudi po e-pošti na naslov pritozbe@zd-cerknica.si

IZBIRA OSEBNEGA ZDRAVNIKA
Po pravilih ZZZS je izbira osebnega zdravnika obvezna. Zamenjava je možna po preteku enega leta. Zamenjavo lahko opravite pri dosedanjem ali novo izbranem zdravniku. Možna je predčasne zamenjava ob utemeljenih razlogih.

LEKARNA
Lekarna je odprta od 7.15 do 19.15. V soboto od 8.00 do 13.00, v nedeljo od 10.00 do 12.00.

     
 
 
 
   
 
Predstavitev  |  Strokovne dejavnosti  |  Splošne informacije  |  Promocija zdravja  |  Pogosta vprašanja in odgovori  |  eNaročanje  |  Uporabne povezave