Domov Novice in aktualna obvestila Pogosta vprašanja in odgovori Kontaktirajte nas
 

Zdravstveni dom Cerknica

Zdravstvena enota
Stari trg

Zdravstvena enota
Nova vas

Poslanstvo in vizija

Vodstvo in zaposleni

Splošni podatki

STROKOVNE DEJAVNOSTI

 
Iskanje po straneh:
   
 
 
 
 
 
 
   
VODSTVO IN
ZAPOSLENI
   
   

Nudimo storitve osebnega zdravnika v novem zdravstvenem domu (ZD) kamor smo se preselili leta 1992. ZD je moderno opremljen. Zaposleni se trudimo, da nudimo pacientom strokovne usluge in jim skušamo odpraviti ali ublažiti njihove zdravstvene težave. Poleg splošnih ambulant delujejo v ZD še številne dejavnosti, ki so tudi predstavljene na naši strani.

VODSTVO
Direktorica:        Olga Doles, dr.med.,spec.spl.med.
Glavna sestra:  Sonja Kraševec , dms.

ZDRAVNIKI IN ZOBOZDRAVNIKI
Tu si lahko ogledate seznam zdravnikov in zobozdravnikov, prav tako pa tudi ordinacijski čas posameznih zdravnikov. Po navodilih ZZZS zdravniki nudijo zdravstveno oskrbo za izbrane paciente. Za opredeljene pri ostalih zdravnikih pa le nujno zdravstveno pomoč.

SESTRE V AMBULANTI
Sestre običajno delajo stalno z enim zdravnikom tako, da bolje spoznajo paciente in laže (okviru svoje stroke) pomagajo zdravniku pri njegovem delu. Na voljo sta vam seznama zaposlenih sester in višjih ter diplomiranih sester in njihova delovna mesta.

SESTRE NA TERENU
Za patronažo, obiske novorojenčkov, nego pacientov na domu skrbijo sestre v patronažni službi. Delajo v dopoldanskem času. Za popoldanski čas, delo ob nedeljah in praznikih imajo razporejeno dežurstvo. V dežurnem času nudijo nujno potrebno nego in oskrbo težjih pacientov.

DISPANZER ZA ŽENE
Maruša Habjan , dr.med., spec. gin. in porodništva dela v Cerknici v ponedeljek, sredo in četrtek, v petek pa v zdravstveni enoti v Starem trgu.

V ginekološki ordinaciji delajo sestre Maja Petrič, dms., Barbara Turk, dms in Meta Hozjan , sms.

LABORATORIJ
V laboratoriju opravljamo le osnovne preiskave krvi in urina, za zahtevnejše preiskave pa pošiljamo material v ustrezne laboratorije v Ljubljani. Priporočeno je, da ste za vse preiskave tešč. Odvzem za biokemične preiskave izvajamo do 10.00 ure dopoldan, priporočljivo je, da ste tešč. Urnik dela laboratorija v Cerknici :
Ponedeljek: od 07.00 do 19.00
Torek          : od 07.00 do 19.00
Sreda         : od 07.00 do 19.00
Četrtek       : od 07.00 do 19.00
Petek          : od 07.00 do 14.00

Malica : dopodan med 10.00 in 10.30 popoldan med 16.30 in 17.00 uro.

ZOBOZDRAVSTVO
Za bolezni zob in zobno preventivo otrok, mladine in odraslih skrbimo v Cerknici in v Novi vasi. Zobna tehnika je v Cerknici, kjer je tudi ortodontka.

OSTALO
Nekaj dejavnosti se izvaja predvsem v ZD Cerknica. Med te spada medicina dela, fizioterapija, zdravstvenovzgojna dejavnost, materinska šola.

Ostalo tehnično in administrativno osebje je v ZD Cerknica.

 
 
 
   
 
Predstavitev  |  Strokovne dejavnosti  |  Splošne informacije  |  Promocija zdravja  |  Pogosta vprašanja in odgovori  |  eNaročanje  |  Uporabne povezave